Hi, welkom!

Ik ben Raounak Khaddari, een 29-jarige journalist met een grote liefde voor schrijven, hardlopen, kranten en het internet. Op een ideale dag ren ik met zonsopgang een rustige 10 km met wat sprintjes op het eind, drink ik koffie terwijl ik door kranten blader, schrijf ik stukken voor de krant (Het Parool) en voor mezelf, struin ik het internet af en sluit ik de dag af met zon en vrienden in het park óf thuis in m’n up met een boek.

Hoe vaak ik zo’n ideale dag heb? Als we de zon en het park even weglaten: Regelmatig! Gelukkig.

Op andere dagen kies er voor om andere dingen te doen. Zo maakte ik ruimte om het boek Even goede vrienden, een boek over hoe vriendschap (niet) werkt, te schrijven, geef ik lezingen over vriendschap, presenteer ik evenementen of ik geef de microfoon door aan anderen op dagen dat ik dagvoorzitter ben.

Heb je (aan)vragen of wil je om een andere reden met mij in contact komen? Dat kan via hi@raounak.nl en via myrthe@mvpmanagement.nl

Wil je meer over mij(n werk) weten?

Raounak Khaddari

Yay, leuk dat je hier bent! Ik ben erg benieuwd naar wie jij bent, maar tot dát duidelijk is vertel ik met liefde wie ik ben.

Als klein meisje schreef ik over Vierkant en Driehoek die als vrienden op vakantie gingen en verliefd werden op elkaar. Zo kon ik met mijn gebrekkige (lees gerust: ontbrekende) tekenkunsten ook illustraties bij mijn verhalen maken, net als in echte boeken. Ik kijk namelijk naar wat wél kan.

Inmiddels zijn we heel wat jaren, een boek en aardig wat krantenartikelen verder. Ik geloof dat we tijd en ruimte kunnen maken voor iets dat we echt willen doen. Soms gaat dat langzaam, maar gestaag. Opgeven kan ik immers niet praktiseren.

Mijn honger naar kennis, niet te verwarren met FOMO, leidt ertoe dat ik het liefst alle nieuwssites, kranten en andere media afstruin op zoek naar het laatste nieuws, achtergrondartikelen en inspirerende (levens)verhalen. Omdat ik niet slechts online leeft (écht niet), kunnen er ook nog (halve) marathons worden gerend, koffie’s geat worden, gerechten zonder dieren worden gegeten en Museumkaarten worden uitgebuit. Hoe lang ik over de marathon wil doen? Sneller dan de vorige. Mijn uitdaging van gister is tenslotte mijn standaard voor vandaag.

Even goede vrienden Raounak Khaddari

Even goede vrienden

Alsjeblieft, hier is mijn boek ‘Even goede vrienden’. Het is een boek over hoe vriendschap (niet) werkt.

Ik schreef het aan de hand van persoonlijke verhalen, wetenschappelijke theorieën en eeuwenoude filosofische inzichten in de hoop dat we beter worden in het bedrijven van vriendschap ❤️ .⁣

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Maya Angelou

Contact

Heb je vragen, tips of wil je om een andere reden met mij in contact komen:

Ik ben bereikbaar via hi@raounak.nl.

Voor tips voor de krant kun je mailen naar r.khaddari@parool.nl en voor zakelijke aanvragen kun je terecht bij Myrthe van Pelt via myrthe@mvpmanagement.nl.

Heb je geen idee wat je nu moet doen? Gewoon een van de mailadressen gebruiken, het komt uiteindelijk (via een omweg) sowieso bij mij terecht.

Heb een fijne dag!

Raounak Khaddari